Manyas elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 07 Ağustos 2020 Cuma 22:47

Balıkesir Manyas 8 Ağustos-2020(Cumartesi) Elektrik Arızası

Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Manyas için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Yenideki elektrik kesintisi saat kaçta bitecek? Uedaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 1 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Balıkesir Manyas 8 Ağustos-2020(Cumartesi) Elektrik Arızası - Manyas elektrik kesintisi haberi

Kesinti Başlangıç Zamanı : 08.08.2020 Cumartesi 00:00 saatinde
Elektrik Ne Zaman Gelir? : 08 Ağustos - 2020 Saat :01:00
Beklenen Kesinti Müddeti : 1 saat
Kesintinin Nedeni : ÖREN, YARIŞALANI, YENİKAVAK, YANIKLAR, KARAKAYA, AYVATLAR, KÜRSE, KÖSELER, YENİİSKENDER, DÜZOBA, ZİYARETLİ, İBİRLER, TOYBELEN, ÇANACIK, FETHİYE, ÜÇPINAR, YAYLABAYIR, YEŞİLOVA, ARMUTALAN, KAMÇILLI, KÖTEYLİ, TAŞKESİĞİ, YAYLACIK, KAVAKLI, HALKAPINAR, YEROLUK, ALACABAYIR, KARABEYLER, BOĞAZKÖY, KURTDERE, YAĞCILAR, KIRMIZILAR, DAVUTLAR, HİSARALAN, ŞAMLI, YENİKÖY, ORTACA, KARAKOL, TATLIPINAR, ÇAYPINAR mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle elektrik enerjisi sağlanamayacaktır.
İlçesi : Manyas
İl : Balıkesir





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Avşa elektrik kesintisi Balya elektrik kesintisi Erdek elektrik kesintisi Gömeç elektrik kesintisi Gönen elektrik kesintisi Havran elektrik kesintisi Karesi elektrik kesintisi