Manyas elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 06 Ağustos 2020 Perşembe 18:13

9/08/2020 Manyas-Balıkesir Elektrik Kesintisi Yapılacaktır

Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Manyas için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Yenideki elektrik kesintisi saat kaçta bitecek? Uedaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 1 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
9/08/2020 Manyas-Balıkesir Elektrik Kesintisi Yapılacaktır - Manyas elektrik kesintisi haberi

Kesinti Nedeni : ÖREN, YARIŞALANI, YENİKAVAK, KÜRSE, KARAKAYA, AYVATLAR, GÜMÜSÇESME, HALALCA, YAKUPKÖY, AYŞEBACI, KARAMAN, KÖYLÜ KÖYÜ, KÖSELER, GAZİOSMANPAŞAOSB, TOYBELEN, ORTACA, KÖTEYLİ, KIRMIZILAR, DAVUTLAR, KARABEYLER, YAĞCILAR, YEŞİLOVA, ARMUTALAN, YAYLACIK, KAVAKLI, YENİİSKENDER, YEROLUK, ÜÇPINAR, BOĞAZKÖY, KURTDERE, HİSARALAN, İBİRLER, ÇANACIK, ŞAMLI, PAŞA ALANI, ALACABAYIR, YENİKÖY, KAMÇILLI, TATLIPINAR, YAYLABAYIR, HALKAPINAR, TAŞKESİĞİ, KARAKOL, FETHİYE, ÇAYPINAR, DÜZOBA, ZİYARETLİ, YANIKLAR mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle elektrik temin edilemeyecektir.
İli : Balıkesir
Kesinti Başlangıç Tarihi : 09 Ağustos - 2020 Saat :00:00
Elektrik Kesintisi Ne Zaman Biter? : 09 Ağustos Pazar - 2020 Saati :01:00
Beklenen Kesinti Müddeti : 1 saat
İlçe Belediyesi : Manyas





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Avşa elektrik kesintisi Balya elektrik kesintisi Erdek elektrik kesintisi Gömeç elektrik kesintisi Gönen elektrik kesintisi Havran elektrik kesintisi Karesi elektrik kesintisi