Manyas elektrik kesintisi görseli
Yazar: Merve Çelik
[email protected]
Yayın : 21 Ekim 2021 Perşembe 08:52

24.10.2021 Balıkesir Manyasda Elektrik Arıza Bilgisi

Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Manyas için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Herkesin evde kalmaya teşvik edildiği ve evde kal kampanyalarının yapıldığı korona virüs salgını günlerinde elektriklerin kesilmesi hayatı önemli ölçüde etkiliyor. 24 Ekim 2021 Pazar tarihli elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Manyas'ta elektrik ne zaman gelecek? Uedaş tarafından açıklanan bilgiler haberimizde. Uedaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 1 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
24.10.2021 Balıkesir Manyasda Elektrik Arıza Bilgisi - Manyas elektrik kesintisi haberi

Kesinti Başlangıç Vakti : 24 Ekim - Pazar Saati :14:00
Kesinti Bitiş Zamanı : 24-10-2021 Saati :15:00
İlçe : Manyas
Tahmini Kesinti Süresi : 1 saat
İl : Balıkesir
Açıklanan Gerekçe : ÖREN, YENİİSKENDER, DÜZOBA, İBİRLER, TOYBELEN, YEŞİLOVA, ÇAYPINAR, HALKAPINAR, YAYLABAYIR, DAVUTLAR, BOĞAZKÖY, KURTDERE, ÇANACIK, YAYLACIK, YEROLUK, ALACABAYIR, KIRMIZILAR, TATLIPINAR, TAŞKESİĞİ, YAĞCILAR, KARABEYLER, HİSARALAN, ŞAMLI, YARIŞALANI, YENİKAVAK, ARMUTALAN, KAMÇILLI mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle elektrik temin edilemeyecektir.





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Şehir Merkezi elektrik kesintisi Altıeylül elektrik kesintisi Burhaniye elektrik kesintisi Dursunbey elektrik kesintisi Savaştepe elektrik kesintisi Bandırma elektrik kesintisi Sındırgı elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler