Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 22 Ekim 2020 Perşembe 09:16
22 Ekim Perşembe 2020 Balıkesir Manyas Elektrik Arıza Detayı
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Manyas için bir elektrik kesintisi haberimiz var. 2 mahalleyi etkileyen elektrik arızası için çalışmalar ne zaman bitecek? Uedaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 3 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Arıza Sebebi : ÇARŞI, KIZIK, HEKİM, YENİ, BOĞAZPINAR mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle elektrik temin edilemeyecektir.
Yaklaşık Kesinti Müddeti : 3 saat
İlçe : Manyas
Şehir : Balıkesir
Kesinti Başlama Zamanı : 22 Ekim 2020 Saat :14:30
Kesinti Bitiş Vakti : 22 Ekim-2020(Perşembe) Saat :17:30
Bilgilendirme : Herhangi bir sorunu önlemek adına elektrikli aletlerinizi kesinti süresince fişten çekiniz.
Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Ayvalık elektrik kesintisi Şehir Merkezi elektrik kesintisi Balya elektrik kesintisi Bandırma elektrik kesintisi Bigadiç elektrik kesintisi Burhaniye elektrik kesintisi Dursunbey elektrik kesintisi