Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 28 Ekim 2020 Çarşamba 14:04
Karesi'de Elektrik Arızası :30-10-2020
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Karesi için bir elektrik kesintisi haberimiz var. 3 mahalleyi etkileyen elektrik arızası için çalışmalar ne zaman bitecek? Uedaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 4 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Kesintinin Başlama Zamanı : 30.10.2020 Saati :13:00
Kesinti Ne Zaman Sonlanır? : 30 Ekim 2020 Saati :17:00
İlçe : Karesi
Şehir : Balıkesir
Kesintinin Beklenen Süresi : 4 saat
Elektrik Verilememe Durumu İçin Açıklama : ATATÜRK, PAŞA Alanı, TOYGAR mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle elektrik enerjisi sağlanamayacaktır.
Ek Uyarı : Belirtilen saatler yapılacak çalışmaya ilişkin Uedaş tarafından ön görülen sürelerdir. Değişiklik gösterebilir.
Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şehir Merkezi elektrik kesintisi Altıeylül elektrik kesintisi Burhaniye elektrik kesintisi Dursunbey elektrik kesintisi Savaştepe elektrik kesintisi Bandırma elektrik kesintisi Sındırgı elektrik kesintisi