Karesi elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 21 Ağustos 2020 Cuma 17:13

22 Ağustos 2020 Karesi-Balıkesir Elektrik Verilemeyecektir

Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Karesi için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Hisaralan mahallesi, Yeni mahallesi ve diğer mahalleleri etkileyen elektrik arızası ne zaman sona erecek? Uedaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 7 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
22 Ağustos 2020 Karesi-Balıkesir Elektrik Verilemeyecektir - Karesi elektrik kesintisi haberi

Kesintinin Nedeni : ÖREN, YENİKAVAK, YARIŞALANI, YEROLUK, DÜZOBA, HİSARALAN mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle enerji verilmeyecektir.
Şehir : Balıkesir
Kesinti Başlangıç Tarihi : 22 Ağustos 2020 10:00 saatlerinde
Kesinti Ne Zaman Sonlanır? : 22 Ağustos - 2020 17:00 Saatinde
İlçe : Karesi
Hesaplanan Kesinti Müddeti : 7 saat





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Altıeylül elektrik kesintisi Avşa elektrik kesintisi Susurluk elektrik kesintisi Sındırgı elektrik kesintisi Savaştepe elektrik kesintisi Marmara elektrik kesintisi Manyas elektrik kesintisi