Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 26 Temmuz 2025 Cumartesi 02:30
İvrindi 30/Temmuz 2025 Tarihinde 8 Saat Elektrik Kesintisi Balıkesir
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Balıkesir'de yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Uedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Uedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için İvrindi'de çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde İvrindi 30/Temmuz 2025 Tarihinde 8 Saat Elektrik Kesintisi Balıkesir detaylarına ulaşabilirsiniz.
Kesinti İçin Gösterilen Neden : Og tesi̇s çalışması
Tahmini Elektrik Kesintisi Süresi : 8 saat
Kesinti Beklenen Bölgeler: SOĞANBÜKÜ 40 SOĞANBÜKÜ Mah.
İl : Balıkesir
İlçe : İvrindi
Elektrik Kesintisi Başlama Zamanı : 30-07-2025 Çarşamba Saati :09:00
Kesinti Bitiş Vakti : 30/Temmuz 2025 17:00 Saatinde
Bilgi Kaynağı : Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ,
Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Avşa elektrik kesintisi Balya elektrik kesintisi Erdek elektrik kesintisi Gömeç elektrik kesintisi Gönen elektrik kesintisi Havran elektrik kesintisi Karesi elektrik kesintisi