Balya elektrik kesintisi görseli
Yazar: Merve Çelik
[email protected]
Yayın : 14 Ağustos 2020 Cuma 09:22

Balya Koca Camii Mh. 15-08-2020 Cumartesi Tarihli Elektrik Arıza Bilgisi

Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Balya için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Balya Koca camii'nde elektrikler saat kaçta gelecek? Uedaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 4 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Balya Koca Camii Mh. 15-08-2020 Cumartesi Tarihli Elektrik Arıza Bilgisi - Balya elektrik kesintisi haberi

Kesinti Başlangıç Tarihi : 15 Ağustos Cumartesi Saati :10:00
Kesinti Ne Zaman Sonlanır? : 15/08 2020 Cumartesi Saat :14:00
İlçesi : Balya
Elektrik Kesintisi Nedeni : SÖĞÜT, ÇATAK, FINDIKLI, KOCAPINAR, SEBEPLİ, BÜYÜKPINAR, KOCAAVŞAR, KAYALAR, KOYUNERİ, ORHANLAR, KADIKÖY, PATLAK, SEMİZKÖY, DANİŞMENT, KARACAHİSAR, KAVAKALANI, GÖKMUSA, MANCILIK, KAYAPINAR, DEĞİRMENDERE, ÇUKURCAK, ILICA, ÖRENKÖY, KOCA CAMİİ, GÖLOBA, KARLIK, SÖBÜCEALAN, DEREKÖY, YAZLIK, ARAOVACIK mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle elektrik verilemeyecektir.
İl : Balıkesir
Kesintinin Tahmini Süresi : 4 saat
Ek Uyarı : Herhangi bir sorunu önlemek adına elektrikli aletlerinizi kesinti süresince fişten çekiniz.





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Şehir Merkezi elektrik kesintisi Altıeylül elektrik kesintisi Burhaniye elektrik kesintisi Dursunbey elektrik kesintisi Savaştepe elektrik kesintisi Bandırma elektrik kesintisi Sındırgı elektrik kesintisi