Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 03 Kasım 2026 Salı 10:30
03.11.2026 Serik-Antalya Elektrik Kesinti Haberi
Seriklilerin elektrikleri ne zaman gelecek? Aedaş Antalya Serik'te 3 Kasım 2026 Salı gününde yaşanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Deniztepesi'deki elektrik arızası için aedaş tarafından detaylar açıklandı. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Seriğe ait kesintilere de ulaşılabilir.
Elektrik Kesintisinden Etkilenen Yerleşimler : Deni̇ztepesi̇ deni̇ztepesi̇
Kesinti Başlangıç Vakti : 03 Kasım Salı 2026 09:32 saatlerinde
Planlanan Kesinti Bitiş Tarihi : 03-11-2026 Salı Saati :16:30
İl Bilgisi : Antalya
Açıklama : Bildirimli Kesinti: Bakım/Yatırım Çalışması Sebebi ile Iş sağlığı ve güvenliği’ni de gözeterek enerji kesintisi yapılmaktadır.
Beklenen Kesinti Süresi Nasıl? : 6 saat 57 dakika
İlçesi : Serik
Antalya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Antalya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Gazipaşa elektrik kesintisi Kaş elektrik kesintisi Manavgat elektrik kesintisi İbradı elektrik kesintisi Demre elektrik kesintisi Kemer elektrik kesintisi