[email protected]
22 Aralık Cumartesi - 2018 Antalya/Kepez'de Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır
Kesinti Nedeni : TRAFO BAKIM,HAT Bakım onarım-bakım VE HAT ALTI AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMASI Yapılmaya çalışılacaktır. () Güvenlik de gözetilerek elektrik kesintileri yapılacaktır.
İlçe Belediyesi : Kepez
Etkilenen Yerler : HÜSNÜ KARAKAŞ,HABİBLER,SÜTÇÜLER,GÜNEŞ VE GAZİ MAHALLELERİNİN BİR KISMI İLE BÖLGELERDEKİ ÖZEL TRAFOLU MÜŞTERİLER ETKİLENECEKTİR. İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Şehir : Antalya
Kesinti Başlangıç : 22 Aralık 2018 Saati :09:00
Elektrik Ne Zaman Gelecek? : 22-12-2018 Cumartesi Saat :17:00
Kesintinin Tahmini Süresi : 8 saat
Akdeniz EDAŞ Notları : Elektriğiniz tekrar gelene dek, her türlü pahalı elektrikli cihazın fişini çekin. Aksi takdirde Akdeniz EDAŞ şirketi sorumluluk kabul etmemektedir.
Antalya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Antalya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Serik elektrik kesintisi Muratpaşa elektrik kesintisi Manavgat elektrik kesintisi Kumluca elektrik kesintisi Korkuteli elektrik kesintisi Konyaaltı elektrik kesintisi