Kaş elektrik kesintisi görseli
Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
Yayın : 20 Ekim 2018 Cumartesi 00:38

Kaş 23.10.2018 Salı Tarihli 8 Saat Sürecek Elektrik Kesintisi

AEDAŞ Antalya Kaş ilçesinde 23 Ekim 2018 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Kaş ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
Kaş 23.10.2018 Salı Tarihli 8 Saat Sürecek Elektrik Kesintisi - Kaş elektrik kesintisi haberi

Elektrik Kesintisinden Etkilenen Yerler : SİNEKÇİ Mahallesi KABASEKİZİ VE KARAMIK MEVKİİLERİ ETKİLENECEKTİR. İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Elektrik Kesintisinin Tahmini Süresi : 8 saat
Kesinti Başlangıç Zamanı : 23-10-2018 09:00 Saatinde
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 23.10.2018 17:00 saatlerinde
İlçesi : Kaş
İli : Antalya
Arıza-kesinti Nedeni : MÜTEAHHİT ÇALIŞMASI Nedeniyle ENERJİ YAŞANACAKTIR. (TESİS ÇALIŞMASI) Iş sağlığı ve güvenliği’ni de gözeterek elektrik enerjisi kesintisi yapılması planlanmaktadır.
Ek Bilgilendirme : Antalya elektrik arıza telefonu 186'dan daha daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilir, şikayetlerinizi ve isteklerinizi iletebilirsiniz.





Antalya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Antalya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Serik elektrik kesintisi Muratpaşa elektrik kesintisi Manavgat elektrik kesintisi Kumluca elektrik kesintisi Korkuteli elektrik kesintisi Konyaaltı elektrik kesintisi