Kaş elektrik kesintisi görseli
Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
Yayın : 20 Temmuz 2018 Cuma 11:21

23 Temmuz-2018(Pazartesi) Antalya/Kaş Elektrik Arızası

AEDAŞ Antalya Kaş ilçesinde 23 Temmuz 2018 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Üzümlü Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Kaş ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
23 Temmuz-2018(Pazartesi) Antalya/Kaş Elektrik Arızası - Kaş elektrik kesintisi haberi

Kesinti Başlangıç : 23-07-2018 Saati :09:00
Beklenen Kesinti Bitişi : 23-07-2018 13:00 Saatinde
Beklenen Kesinti Müddeti : 4 saat
Elektrik Verilemeyecek Yerler : ÜZÜMLÜ Mah - LAPAZ - YARIMDAM - KOZAĞAÇ MEVKİLERİ İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Elektrik Arıza Sebebi : MÜTAHİT FİRMA TARAFINDAN ÜZÜMLÜ ÇIKIŞINA PARAFADUR MONTAJI YAPILACAKTIR (TESİS ÇALIŞMASI) Hızlı bitmesine dikkat edilerek elektrik kesintisi yapılmaya çalışılacaktır.
İli : Antalya
İlçe : Kaş





Antalya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Antalya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Gündoğmuş elektrik kesintisi Döşemealtı elektrik kesintisi Kumluca elektrik kesintisi Muratpaşa elektrik kesintisi Konyaaltı elektrik kesintisi Korkuteli elektrik kesintisi