Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 11 Temmuz 2018 Çarşamba 00:08
Elektrik Kesintisi : 14 Temmuz - Cumartesi Antalya-Döşemealtı
AEDAŞ Antalya Döşemealtı ilçesinde 14 Temmuz 2018 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Yeşi̇lbayir Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Döşemealtı ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
İlçe : Döşemealtı
Şehri : Antalya
Kesintinin Nedeni : Teiaş 154-380 KV ENH İLETKEN ÇEKİMİ YAPACAKTIR () Iş sağlığı ve güvenliği’ne de dikkat ederek elektrik kesintisi yapılması planlanmaktadır.
Kesinti Yaşanacak Bölgeler : YEŞİLBAYIR Mah. BİR KISMI İLE BÖLGEDEKİ ÖZEL TRF. MÜŞTERİLER ETKİLENECEKTİR İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Kesinti Başlangıç Tarihi : 14-07-2018 08:00 saatlerinde
Belirtilen Kesinti Bitiş Tarihi : 14 Temmuz-2018(Cumartesi) Saat :16:00
Hesaplanan Elektrik Kesintisi Süresi : 8 saat
Antalya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Antalya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Gündoğmuş elektrik kesintisi Konyaaltı elektrik kesintisi Korkuteli elektrik kesintisi Muratpaşa elektrik kesintisi Gazipaşa elektrik kesintisi Manavgat elektrik kesintisi