Döşemealtı elektrik kesintisi görseli
Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
Yayın : 25 Ekim 2018 Perşembe 00:20

Döşemealtında 28 Ekim - 2018 Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır

AEDAŞ Antalya Döşemealtı ilçesinde 28 Ekim 2018 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Düzlerçami Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Döşemealtı ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
Döşemealtında 28 Ekim - 2018 Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır - Döşemealtı elektrik kesintisi haberi

Kesinti Başlangıç Zamanı : 28 Ekim Pazar Saati :09:00
Kesinti Bitiş Vakti : 28.10.2018 Saati :17:00
Kesinti Açıklaması : YATIRIM İŞİ İÇİN ŞEBEKE DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILACAK. (TESİS ÇALIŞMASI) Iş güvenliği gözetilerek elektrik kesintisi yapılması öngörülmektedir.
İlçe Belediyesi : Döşemealtı
Yaklaşık Kesinti Süresi : 8 saat
Şehri : Antalya
Elektrik Kesintisinin Etkilediği Alanlar : DÜZLERÇAMI MAHALLESİNİN BİR KISMI. İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.





Antalya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Antalya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Akseki elektrik kesintisi Aksu elektrik kesintisi Alanya elektrik kesintisi Demre elektrik kesintisi Elmalı elektrik kesintisi Finike elektrik kesintisi