[email protected]
24/01/2018 Tarihinde Su Kesintisi Çankaya
Beklenen Su Kesintisi Süresi : 1 gün 15 saat 59 dakika
İlçe : Çankaya
Kesinti Açıklaması : Gölbaşı İlçemizin tamamını ve Çankaya İlçemizin İncek, Bilkent, Hacettepe, Ahlatlıbel ve Üniversiteliler Mahallelerini besleyen 1000 mmlik boru hattımızın yaklaşık 900 metresi yapılmakta olan kavşak ve yol çalışması nedeniyle Ekim 2017 de değiştirilmiş olup bu borunun bağlantısı için 24 saat süre ile söz konusu yerlerde içmesu şebekesinde kesintiler yapılmış olup bağlantı çalışması bitirilerek 25.01.2018 tarihinde saat 08: 00 de su verilmeye başlanmıştır. Ancak daha önce döşenen 900 metrelik kısmında bir noktada yeni arıza oluşmuş olup bu nedenle su verme saatinde 18 saatlik bir uzamaya neden olmuştur. Ekiplerimiz arızanın giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bu durum için Hemşerilerimizden özür dileriz. Gölbaşı İlçemize 25.01.2018 tarihinde saat 23:59 gibi su verebileceğiz.
Kesinti Başlangıç Tarihi : 24 Ocak - 2018 08:00 saatinde
Kesinti Bitiş Zamanı : 25 Ocak Perşembe 2018 Saat :23:59
Kesintiden Etkilenen Bölgeler : İncek mah, Bilkent mah, Beytepe mah, Ahlatlıbel mah, Üniversiteliler mah
Şehir : Ankara
Ankara şehrine ait su kesintileri buradadır. Ankara su kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Bala su kesintisi Çamlıdere su kesintisi Haymana su kesintisi Kalecik su kesintisi Kazan su kesintisi Mamak su kesintisi Nallıhan su kesintisi Beypazarı su kesintisi