Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 17 Eylül 2023 Pazar 09:27
18 Eylül - 2023 Amasya Merzifon'da Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Amasya'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Yedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Yedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Merzifon'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde 18 Eylül - 2023 Amasya Merzifon'da Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır detaylarına ulaşabilirsiniz.
Kesinti Başlangıç Tarihi : 18-09-2023 12:00 saatlerinde
Elektrik Ne Zaman Gelir? : 18 Eylül 2023 13:00 Saatinde
Kesinti Nedeni : Amasya Merzifon Yunus Emre Mah. 18.09.2023 tarihinde 13:30-14:30 arasında kolon kablo bağlama çalışması yapılacağından elektrik verilemeyecektir. KOLON KABLO BAĞLAMA ÇALIŞMASI 18.09.2023
Beklenen Kesinti Süresi : 1 saat
Etkilenen Yerler : Yunus emre mah. kolon kablo bağlama çalışması 18.09.2023
İlçesi : Merzifon
Şehir : Amasya
Haberin Kaynağı : Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.
Amasya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Amasya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Hamamözü elektrik kesintisi Taşova elektrik kesintisi