Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 07 Ekim 2022 Cuma 18:10
Merkez 15.10.2022 Tarihli 8 Saat Elektrik Kesintisi
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Amasya'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Yedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Yedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Merkez'de çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde Merkez 15.10.2022 Tarihli 8 Saat Elektrik Kesintisi detaylarına ulaşabilirsiniz.
Elektrik Kesintisi İçin Gösterilen Neden : Belmebük köyünde müşterek direk dikimi yapılması planlanmaktadır. Bakım yüklenici çalışması
İlçesi : Merkez
Elektrik Verilemeyecek Yerler : DADI KY. Bakım yüklenici çalışması
Tahmini Elektrik Kesintisi Süresi : 8 saat
İl : Amasya
Kesinti Başlama Zamanı : 15 Ekim Cumartesi 2022 Saat :08:00
Kesinti Bitme Vakti : 15 Ekim - Cumartesi 16:00 saatlerinde
Amasya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Amasya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Taşova elektrik kesintisi Suluova elektrik kesintisi