Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 13 Şubat 2023 Pazartesi 17:05
Amasya Merkez 19.02.2023 Pazar Elektrik Kesintisi Var
Yedaş resmi sitesi üzerinden 19 Şubat 2023 Pazar gününe ait Amasya elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Merkez'in bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Merkez Yedaş elektrik kesinti programı listesi!
İl : Amasya
Elektrik Noksanlığı İçin Yapılan Açıklama : Başlık yapım çalışmasından dolayı enerji kesintisi yapımı gerçekleştirilecektir. Başlık Yapım Çalışması
Kesintinin Başlama Zamanı : 19-02-2023 Saati :08:00
Kesinti Bitiş : 19 Şubat 2023 Saat :11:00
Kesinti Ne Kadar Sürecek? : 3 saat
İlçe : Merkez
Elektrik Verilemeyecek Bölgeler : DADI KY. Başlık Yapım Çalışması
Amasya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Amasya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Taşova elektrik kesintisi Suluova elektrik kesintisi