Tutak elektrik kesintisi görseli
Yazar: Merve Çelik
[email protected]
Yayın : 26 Ağustos 2021 Perşembe 11:45

02 Eylül Perşembe Tutak/Ağrı Elektrik Kesinti Detayı

Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Tutak için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Aras açıklamasına göre elektrik kesintisinden Tutağın Yeni mahallesi etkileniyor. Aras tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 10 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
02 Eylül Perşembe Tutak/Ağrı Elektrik Kesinti Detayı - Tutak elektrik kesintisi haberi

Kesinti Başlangıç Vakti : 02 Eylül Perşembe Saati :08:00:00
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 02/Eylül 2021 18:00:00 saatlerinde
Elektrik Kesintisinin Etkilediği Alanlar : Bakım Onarım ve Yatırım kapsamı altında yapılacak olan AĞRI İli merkez Tutak ilçesi Yukarıköşk KÖK kabin çıkışı (AG-OG) Hat bakım onarım ve yenileme çalışmadan dolayı 02.09.2021/08:00-18:00 saatleri arasında kesinti yapılacakır. Kesintiden Etkilenen Yerler: Yukarıköşk, Batmış, Sorguçlu,Taşbudak, Dağlıca, Çobanoba, Aşağıözdek ve palandöken köyler.
İl : Ağrı
Kesintinin Beklenen Süresi : 10 saat
İlçesi : Tutak





Ağrı şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Ağrı elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Hamur elektrik kesintisi Patnos elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler