Merkez elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 08 Mayıs 2025 Perşembe 18:56

Afyonkarahisar Şehir Merkezi 14 Mayıs Çarşamba Elektrik Kesintisi Var -Osmangazi EDAŞ-

Şehir merkezi için elektrik kesintisi haberlerinde osmangazi edaş tarafından yayınlanan kesinti bilgilerine göre 14 Mayıs 2025 Çarşamba tarihinde 2 saatlik bir elektrik erişim sorunu yaşanabilir. Afyonkarahisar'da yaşanan elektrik kesintileri için Osmangazi edaş'ın Şehir merkezi 14 Mayıs 2025 Çarşamba tarihli elektrik kesintisi başlangıç ve bitiş saatleri haberin detaylarında.
Afyonkarahisar Şehir Merkezi 14 Mayıs Çarşamba Elektrik Kesintisi Var -Osmangazi EDAŞ- - Merkez elektrik kesintisi haberi

Kesinti Başlangıç Tarihi : 14 Mayıs Çarşamba - 2025 09:30 saatinde
Kesintinin Bitiş Vakti : 14 Mayıs 2025 12:00 saatlerinde
Elektrik Kesintisi İçin Açıklama : Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, onarım-tamirat çalışmaları etkisiyle 14.05.2025 09:30 14.05.2025 12:00 ve arasında tanımlanan bölgelerde elektrik enerjisi kesintisi yaşanacaktır. GÜNEY YUKARI : TÜZÜN SOKAK Afyonkarahisar İli, Sinanpaşa İlçesine Bağlı; Tazlar Köyü Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar tasarlanan saatlerden erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.
İlçe İsmi : Şehir Merkezi
Tahmini Kesinti Süresi Nedir? : 2 saat 30 dakika
İli : Afyonkarahisar





Afyonkarahisar şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Afyonkarahisar elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Kızılören elektrik kesintisi Evciler elektrik kesintisi Sultandağı elektrik kesintisi Şuhut elektrik kesintisi İscehisar elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler