[email protected]
13 Eylül 2022 Merkez-Afyonkarahisar Elektrik Verilemeyecektir
Kesinti Başlama Zamanı : 13-09-2022 Salı Saati :12:00
Kesintinin Bitiş Zamanı : 13-09-2022 Saat :17:00
Kesintinin Beklenen Süresi : 5 saat
İlçe : Merkez
Elektrik Verilememe Durumu İçin Açıklama : Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, onarım-tamirat ve bakım çalışmaları sebebiyle 13.09.2022 12:00 13.09.2022 17:00 ve saat aralıklarında tanımlanan bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. BAYRAMGAZİ ÇATALÇEŞME : ÇATALÇEŞME KÜME EVLER SARAYDÜZÜ SARAYDÜZÜ ÇAYIRI :, YENİ SARAYDÜZÜ SOKAK Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesine Bağlı, Saraydüzü Yeni Mahalle, Saraydüzü Balcan Mahallesi, Aşağıtandır, Yukarıtandır, Çatalçeşme, Bayramgazi Köyleri Belce GES Üretim Tesisleri ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar zamanlanandan önce tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.
Şehri : Afyonkarahisar
Uyarı : Belirtilen saatlerin dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan Yüksek-Alçak gerilim elektrik şebekelerinde çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.
Afyonkarahisar şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Afyonkarahisar elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Çay elektrik kesintisi Bayat elektrik kesintisi Dinar elektrik kesintisi Şuhut elektrik kesintisi Dazkırı elektrik kesintisi