İhsaniye elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 31 Ekim 2019 Perşembe 18:18

3-11-2019 Pazar İhsaniye-Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır

Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar İhsaniye ilçesinde 3 Kasım 2019 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Akören Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? İhsaniye ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
3-11-2019 Pazar İhsaniye-Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır - İhsaniye elektrik kesintisi haberi

Tahmini Kesinti Süresi : 2 saat
Kesinti Yaşanacak Bölgeler : Yapılacak olan şebeke çalışmaları nedeniyle tabloda belirtilen gün ve saatlerde belirtilen yerlere enerji verilemeyecektir.   Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.   Etkilenen Bölge; Afyonkarahisar İli, İhsaniye İlçesine bağlı; Akören, Ablak, İğdemir Köyleri, T.C.D.D. 7. Bölge Müdürlüğü (Abn:7929),   Gazlıgöl Belediye Başkanlığı İçme Suyu, Akören Top Su, Kızılay Maden Suyu, GZM Aydın Termal (Abn:6049 7388), Özgül Termal (Abn:7509) ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler.
Elektrikkesintisi Başlangıç Zamanı : 03/Kasım 2019 09:30 saatlerinde
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 3-11-2019 Saat :11:30
İlçesi : İhsaniye
İl : Afyonkarahisar
Elektrik Kesintisi Nedeni : Yapılacak olan yatırım çalışmaları etkisiyle belirtilen gün ve saatlerde belirtilen yerlere enerji temini mümkün olmayacaktır.
Osmangazi EDAŞ Yetkililerinden Bilgi : Afyonkarahisar İhsaniye ilçesindeki planlı kesintiler ile elektriğinizin şimdi ve gelecekte güvenilir olmasını garanti altına almaya çalışıyoruz.





Afyonkarahisar şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Afyonkarahisar elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Çay elektrik kesintisi Bayat elektrik kesintisi Dinar elektrik kesintisi Şuhut elektrik kesintisi Dazkırı elektrik kesintisi