Emirdağ elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 28 Ocak 2025 Salı 17:06

3 Şubat 2025 Emirdağ Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır

Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Afyonkarahisar'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Osmangazi edaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Osmangazi edaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Emirdağ'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde 3 Şubat 2025 Emirdağ Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır detaylarına ulaşabilirsiniz.
3 Şubat 2025 Emirdağ Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır - Emirdağ elektrik kesintisi haberi

Kesinti Açıklaması : Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım-bakım çalışmaları sebebiyle 03.02.2025 14:00 03.02.2025 16:00 ve saat aralıklarında belirtilen bölgelerde enerji kesintisi yaşanacaktır. TEPEKÖY KÖYÜN KENDİSİ : TEPEKÖY KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesine Bağlı; Tepeköy Köyü Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar beklenen zamandan önce tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.
Kesinti Başlangıç Tarihi : 03 Şubat-2025(Pazartesi) Saati :14:00
Elektrik Kesintisi Ne Zaman Biter? : 3 Şubat - Pazartesi 16:00 saatlerinde
İlçe Belediyesi : Emirdağ
Yaklaşık Kesinti Süresi Ne Zaman? : 2 saat
İli : Afyonkarahisar





Afyonkarahisar şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Afyonkarahisar elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Başmakçı elektrik kesintisi Bayat elektrik kesintisi Çay elektrik kesintisi Dazkırı elektrik kesintisi Sandıklı elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler