Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 24 Eylül 2021 Cuma 21:16
Adana Pozantı 28 Eylül Salı - 2021 Elektrik Verilemeyecektir
Pozantı'da yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Adana'da belirli ilçelerde elektrik kesintileri yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Pozantı ilçesi de aldı. Elektriklerin kesildiği ilçede kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. Adana Pozantı 28 Eylül Salı - 2021 Elektrik Verilemeyecektir başlıklı haberimizde elektrik kesintisinin detaylarını yazdık.
Elektrik Verilemeyecek Bölgeler : HAMİDİYE, TOROS YAYLA EVLERİ , HAMİDİYE Sokağı
Açıklama : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı onarım-tamirat/bakım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Tahmini Kesinti Süresi : 6 saat 30 dakika
Kesinti Başlangıç Zamanı : 28-09-2021 10:00 saatlerinde
Elektrik Kesintisi Ne Zaman Biter? : 28-09-2021 16:30 Saatinde
Şehir : Adana
İlçe : Pozantı
Ek Not : Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 ALO ELEKTRİK telefon hattına başvurabilirsiniz.
Adana şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Adana elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Yüreğir elektrik kesintisi Yumurtalık elektrik kesintisi Tufanbeyli elektrik kesintisi Seyhan elektrik kesintisi